21 Aralık 2009

Yeni yıl kurabiyeleri

Uzun süredir blogumu ihmal ettiğimin farkındayım... Tatlı ve yorucu bir telaş içindeyim. Bu kurabiyeler yeni yıl için hazırladığım setlerinden biri. Sevgili Duygu ve Matt in noel ağaçlarını süslemek üzere Seattle 'a doğru yola çıktılar.

17 Aralık 2009 tarihinde Bursa Nilüfer Lions un düzenlediği kermese katıldık. Yeni yıl alışveriş şenliği adı altında düzenlenen etkinlik bizim için de çok keyifliydi. Hazırlık aşaması geceli gündüzlü sürdü. Sevgili ablam la beraber bıkmadan usanmadan hazırlandık . Sonuç yüzümüzdeki bu gülümseme :)




6 yorum:

  1. Ayşe cim.. ama bunlar çok şeker.. Kermes de masana uğradım ama sen yoktun .Bikaç bayan harıl harıl masanın üzerine eğilmiş bişeyler yapıyo görünce şöle bi uzaktan bakmıştım.. Ne kadar şeker olmuşlar.. Ya senın şu ayılı figürlerine bayılıyorum ben en başta.. Şapkasıda önüne düşmüş masum masum bakıyor.. Hepsi birbirinden güzel..

    YanıtlaSil
  2. ne güzel nekadar renkli ve lezzetli bir stand olmuş ellerine sağlık gülen yüzünüz hiç solmasın sevgiler

    YanıtlaSil
  3. .ok teşekkürler elif ciğim . evet kermeste hiç fırsat olmadı.. çok kalabalıktı gerçekten.. ama güzel bir gündü..

    YanıtlaSil
  4. düşlerimin incisi.. sen çok şeker bir insansın gerçekten.. iyi dileklerin ve arada bana yazdığın güzel mesajlar için çok teşekkür ederim.. sevgilerimle

    YanıtlaSil
  5. cok tesekkurler.. agacimizin en guzel kismi senin kurabiyelerin oldu.. ellerine saglik

    YanıtlaSil
  6. ne demek çok mutlu bir sene olsun inşallahhhh

    YanıtlaSil