22 Temmuz 2010

Bekarlığa veda partisi


İstanbulda Tarihi bir hamamda kutlanan çılgın bir bekarlığa veda partisi için hazırlandı bu cupcakeler.. daha öncede hazırlamıştım yine İstanbulda kutlanan bir parti için ancak yayınlamaya cesaret edememiştim . Hazırlarken ve parti sonrasındaki yorumları dinlerken çok eğlendim aslında ancak iş yayınlamaya gelince utanıyor insan :) Eşim yayınla demese yinede cesaretim olmayacaktı.. Yinede fotoğraf üzerinde kırmızı noktalı küçük oynamalar yapmayı ihmal etmedim :))

8 yorum:

  1. Ayşe aynı sorun bende de var. Yayınlanmayı bekleyen bekarlığa veda kurabiyeleri dosyalarımda duruyo.Belki birgün bende yayınlamaya cesaret ederim.Gördüğüm kadarıyla seninkiler de çok güzel olmuş eline sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Aslında işimiz gereği ürün yelpazemiz çok zengin... hazırlamak kadar yayınlamakta normal olmalı sanırım.. yinede flulaştırmadan yayınlayamadım utandım yahu :)

    YanıtlaSil
  3. :)))çok güzel canım ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler Dilekçiğim canım :)))

    YanıtlaSil
  5. müthişşş...flu hali bile çok eğlenceli:))çok başarılı bi çalışma ayşem,bravo sana...

    YanıtlaSil
  6. Bu kekler benim içindi !!! :)) ellerinize sağlık, lezzetleri de görüntüsü kadar mükemmeldi. Eğlencemize eğlence kattığınız için teşekkür ederiz!

    YanıtlaSil
  7. :))) ne demek bende çok eğlendim gerçektennnn.. afiyet olsun mutluluklar diliyorum..

    YanıtlaSil
  8. Ayşe merhaba, eline sağlık çok güzel olmuş hepsi. Söylediklerine katılıyorum ama ben yinede yayınlıyorum. Utanılacak bişey değil diye düşünüyorum.
    ellerine sağlık

    YanıtlaSil